Skip links

Prosjektleder for satsingsområdet Sosial Gastronomi
Mat som skaper sosial inkludering og samfunnsendring

Trykk her for fullstendig stillingsannonse

På Lystgården ønsker vi at våre arrangementer skal skape et inkluderende fellesskap samlet rundt mat som er produsert med kjærlighet til mennesker, råvarene og planeten. Med sosial gastronomi har man fokus på hele verdikjeden for maten og jobber for at kvalitetsmat skal være tilgjengelig for alle. Sosial gastronomi demokratiserer gastronomi-begrepet! 

Nå lager vi et pilotprosjekt som skal utvikle sosial gastronomi på Lystgården og skape et samarbeide med aktører i Bergen og resten av Vestland. Social Gastronomy er en del av et verdensomspennende nettverk, les gjerne mer om nettverket på socialgastronomy.org. Hvordan ser du for deg at dette kan ta form på Lystgården og i Bergen?

Vi søker en medarbeider i en prosjektperiode som skal jobbe i tett samarbeid med daglig leder på Lystgården og Bybonden. Vi er fleksible når det kommer til oppstart og form, men et eksempel kan for eksempel være 15 timer i uken over 8 måneder. Det vil bli utbetalt månedslønn. Vi ønsker at du skal ha Lystgården som arbeidsplass. 

Søknadsfrist: 15. oktober 2020
Mail: lystgarden@barekraftigeliv.no

Ring gjerne for en prat eller om du har spørsmål: 
Liv Karin Thomassen (daglig leder): 950 61 277