I 2025 inviterer Lystgården og Bybonden til teamsamlinger for bedrifter og grupper. Matkursene lærer din bedrift å lage mat med fokus på bærekraft og lokale råvarer. Book en kulturbyggende kveld som gir en dypere forståelse av råvarenes reise fra jord til bord.
Vi gleder oss til å ta i mot bedriftsgjester, ha gode diskusjoner og spise deilig lokalmat sammen. Gårdskokken vår Benedicte Jørgensen, som også er kjøkkensjef på kritikerroste Hotel Sundal, sørger for at det ikke bare blir bærekraftig, men også smakfullt. I 2024 mottok hun prestisjetunge stipendet KokkeKarlas legat under Matprisen, som anerkjenner hennes lidenskap for bærekraft og lokale råvarer. Med erfaring fra både lokale og internasjonale Michelin-restauranter, vil hun dele verdifull kunnskap og levere en kulinarisk opplevelse av høy kvalitet.
På Lystgården kombinerer vi praktisk matlaging med lokale råvarer, og snakker om hvordan vi kan være ansvarlige forbrukere gjennom maten vi har på tallerkenen. Vi inviterer din arbeidsplass til en kveld som styrker samholdet, gir ny innsikt og skaper minner rundt bordet.
Tema vi diskuterer i løpet av teamsamlingene kan være: Bærekraftige matsystemer, selvforsyning, matberedskap, utslipp og svinn fra verdikjedene, folkehelse, smak, kultur og lokalsamfunn. I selve matkurset vil vi bruke råvarer vi mener er gode svar på flere av utfordringene vi står ovenfor.
Ta kontakt her eller direkte med daglig leder Liv Karin L. Thomassen:
livkarin@lystgarden.no
950 61 277