I 2025 inviterer Lystgårdens gårdskokk til inspirerende teamsamlinger for bedrifter og grupper. Gjennom matkursene på Lystgården lærer bedriften din å lage smakfulle retter med fokus på lokale råvarer og bærekraft. Vi gleder oss til å ønske bedriftsgjester velkommen til gode samtaler, praktisk matlaging og et felles måltid laget i samarbeid med en stjernekokk. Gårdskokken vår Benedicte Jørgen, som også er kjøkkensjef på kritikerroste Hotel Sundal, sørger for en uforglemmelig matopplevelse.
I 2024 mottok hun det prestisjetunge stipendet KokkeKarlas legat under Matprisen, anerkjent som et av Norges viktigste kokkestipend. Med en lidenskap for lokale råvarer og bærekraft, samt bred erfaring fra både norske og internasjonale Michelin-restauranter, kombinerer hun bærekraftige prinsipper med verdifull kunnskap og skaper kulinariske opplevelser av høyeste kvalitet.
På Lystgården kombinerer vi praktisk matlaging med lokale råvarer, og snakker om hvordan vi kan være ansvarlige forbrukere gjennom maten vi har på tallerkenen. Vi inviterer din arbeidsplass til en kveld som styrker samholdet, gir ny innsikt og skaper minner rundt bordet.
Tema vi diskuterer i løpet av teamsamlingene kan være: Bærekraftige matsystemer, selvforsyning, matberedskap, utslipp og svinn fra verdikjedene, folkehelse, smak, kultur og lokalsamfunn. I selve matkurset vil vi bruke råvarer vi mener er gode svar på flere av utfordringene vi står ovenfor.
Ta kontakt her eller direkte med daglig leder Liv Karin L. Thomassen:
livkarin@lystgarden.no
950 61 277